Om Oss

CoachPower Sweden AB & GrowthPower.Pro är grundat och drivs av Malin Dohlwitz-Strindlund, VD samt Örjan Strindlund.

Malin Dohlwitz-Strindlund

Malin Dohlwitz-Strindlund

VD & ExecutiveCoach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell ExecutiveCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!”.

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.

E-mail: malin.dohlwitz@coachpower.se

Mobil: 0708-73 35 54

”Jag har under mina snart 20 år som ledarskapscoach i näringslivet, staten och politiken märkt att de flesta ledare och organisationer saknar tydliga mål och visioner. I de fall organisationen har mål och visioner är de tydliga för ett fåtal personer i toppen men inte i resten av organisationen. Konsekvensen av att ha otydliga eller inga mål är att de är helt omöjliga att nå vilket i sin tur skapar stress och frustration. Dessutom gör det att du som ledare ofta får göra alldeles för mycket själv och att du inte har rätt person på rätt plats då ni inte vet var ni är på väg.

Även om du tycker att du har tydliga mål är de ofta bara tydliga för dig, i ditt huvud. Om du inte får med dig dina medarbetare eller din organisation beror det på att du är otydlig både med målen och som ledare.

Om du väljer att samarbeta med mig kommer jag att börja med att ge feedback på dina mål. Jag kommer att coacha dig att göra dem tydligare och mer stretchande. Därefter börjar vi jobba med din energi eftersom hög energi är avgörande för hur tydlig du är som ledare.

Det snabbaste, enklaste och, enligt mig, roligaste sättet att ha hög energi är genom fysisk träning och ett högt välmående. Vi ser också till att du tar reda på vad du är bäst på och vad du har mest passion för, d v s ditt Core Genius, och organiserar dig och dina medarbetare efter talang och passion.

Allt detta tillsammans gör att du kommer att nå dina mål mycket enklare, snabbare och effektivare än vad du trodde var möjligt.

Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & ExecutiveCoach

CoachPower Sweden AB

Örjan Strindlund

Örjan Strindlund

Master BusinessCoach

Örjan har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell BusinessCoach, Föreläsare & Ledartränare. Han är en av grundarna till CoachPower Sweden AB samt GrowthPower.Pro och med-författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!”.

Jag coachar Modiga Visionära Entreprenörer till att bygga Självgående & Lönsamma Företag!

Utan att de Offrar sin Frihet, Familj eller Hälsa!

E-mail: orjan.strindlund@growthpower.pro

Mobil: 0708-67 05 15

Webb: https://www.growthpower.pro

FB: https://www.facebook.com/OrjanStrindlundGrowthPower.Pro/

Min Mission är att Väcka, Tända och Inspirera Modiga Visionära Entreprenörer som känner sig frustrerade och stoppade så att de kan bygga SJÄLVGÅENDE och LÖNSAMMA Företag utan att offra sin Frihet, Hälsa eller Familj!

Endast några få procent av befolkningen kan SE(Visionär) in i framtiden, det kan vara en ensam väg och andra vill att du slutar upp att drömma och ”rättar dig i ledet”…

Vi är stöpta i att göra allt själva och som entreprenör så startar vi ofta företaget genom att just gör allt, men vill du utvecklas och göra företaget riktigt lönsamt samt slippa göra allt som du egentligen inte är riktigt bra på eller ens gillar och tillhuvuddelen göra det du är BÄST PÅ så krävs det att du göra företaget oberoende av dig dvs Självgående!

Idag kanske du sliter långa dagar UTAN att du kommer framåt, du kanske saknar en mening och du når inte dina mål tillräckligt snabbt…?

Detta gör att du håller på att förlora din hälsa, känner dig slutkörd, stressad…din familj klagar på att du inte är närvarande…

Den här är till för dig som VET att det måste finnas ett annat sätt, ett bättre sätt att bygga ditt företag så att du INTE behöver jobba I ditt Företag utan du kan jobba På att utveckla företaget och göra det helt eller delvis självgående – mao det finns ett annat sätt!

Välkommen hem!”

Örjan Strindlund, Master BusinessCoach

GrowthPower.Pro en del av CoachPower Sweden AB