Ledar Coaching

Mer BUSINESS • Tydligare LEDARSKAP • Högre VÄLMÅENDE

Malin Dohlwitz-Strindlund, Ledar Coach

”Jag har under mina snart 20 år som ledarskapscoach i näringslivet, staten och politiken märkt att de flesta ledare och organisationer saknar tydliga mål och visioner.

I de fall organisationen har mål och visioner är de tydliga för ett fåtal personer i toppen men inte i resten av organisationen.

Konsekvensen av att ha otydliga eller inga mål är att de är helt omöjliga att nå vilket i sin tur skapar stress och frustration.

Dessutom gör det att du som ledare ofta får göra alldeles för mycket själv och att du inte har rätt person på rätt plats då ni inte vet var ni är på väg.

Även om du tycker att du har tydliga mål är de ofta bara tydliga för dig, i ditt huvud.

Om du inte får med dig dina medarbetare eller din organisation beror det på att du är otydlig både med målen och som ledare.

Om du väljer att samarbeta med mig kommer jag att börja med att ge feedback på dina mål.

Jag kommer att coacha dig att göra dem tydligare och mer stretchande. Därefter börjar vi jobba med din energi eftersom hög energi är avgörande för hur tydlig du är som ledare.

Det snabbaste, enklaste och, enligt mig, roligaste sättet att ha hög energi är genom fysisk träning och ett högt välmående.

Vi ser också till att du tar reda på vad du är bäst på och vad du har mest passion för, d v s ditt Core Genius, och organiserar dig och dina medarbetare efter talang och passion.

Allt detta tillsammans gör att du kommer att nå dina mål mycket enklare, snabbare och effektivare än vad du trodde var möjligt.

Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & Ledar Coach

CoachPower Sweden AB

Malin Dohlwitz-Strindlund

Malin Dohlwitz-Strindlund

VD & Ledar Coach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell LedarCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!”.

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.

E-mail: malin.dohlwitz@coachpower.se

Mobil: 0708-73 35 54

När jag och Malin började vårt samarbete hade jag precis tillträtt som VD på en kommunikationsbyrå. Företaget hade flertalet utmaningar med vikande lönsamhet och uppsägningar som följd. Jag hade stora krav på mig att vända en nedåtgående trend med röda siffror.

Malin hjälpte mig att hitta en riktning genom att fokusera på mina styrkor och genom att rekrytera nyckelpersoner som kompletterade mig.

Mitt ledarskap handlar mer om coachning än traditionell och hierarkisk styrning och det är inte alltid lätt att leda på ett nytt sätt men även då fanns Malin med och trodde på mig.

Mitt team vände ett negativt resultat till svarta siffror på ett och ett halvt år och när jag gick på föräldraledighet och lämnade över företaget till min vikarie så var det en hälsosam organisation med rätt person på rätt plats och med långsiktiga kunder som trodde på oss.

Med Malins hjälp fick jag upp energin genom att bland annat börja träna mer regelbundet och intensivt men också genom jag kunde ringa Malin mellan coachsamtalen när jag kände mig låg eller behövde råd i en specifik fråga.
Hon finns där och peppar på ett sätt som känns genuint och äkta.
Hon har också lärt mig att man emellanåt måste vara tuff och rak och inte rädd för att exponera elefanten i rummet.

När jag var på min andra föräldraledighet kände jag att jag var klar efter 10 år i olika positioner på mitt förra företag.
Jag blev erbjuden ett nytt VD-jobb och det var då naturligt att förhandla in ledarskapscoachning med Malin som en del av mitt nya avtal.
Min nya tjänst innebär helt andra utmaningar, men det är precis lika värdefullt nu att ha Malin vid min sida.
Att vara ledare för ett företag kan vara mycket ensamt och jag kan varmt rekommendera hennes tjänster till alla som befinner sig i en liknande sits.”
Cecilia Bernard, VD

Making Waves

LedarCoaching

CoachPower Sweden AB tillhandahåller LedarCoaching, vilket innebär att vi har ett mycket starkt fokus på att skapa extraordinära resultat, hela vår struktur och våra metoder är upplagda efter att kunden ska uppnå detta.

Vi har sedan år 2000 genomfört ett stort antal föreläsningar, utvecklingsprogram, ledarträningar och coachuppdrag för individer och i grupp. Total sett så har vi haft över 1.350 individuella coachklienter, mer än 17.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 290 Svenska och Europeiska bolag. 

Bland våra kunder finns entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer(på alla nivåer), potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Om du väljer att samarbeta med oss kan du alltså räkna med att det du sätter upp som mål kommer att hända, och det kommer att gå fort, så fort att du undrar vad som hände.

Exempel på hur ledare har använt ”LedarCoachingen”:

 • VD för exportföretag ökade omsättningen med i genomsnitt 34% per månad mf med föregående år, den genomsnittliga omsättningen hade varit 6% i 14 års tid.
 • Strateg på mediaföretag, sa upp sig, startade företag inom sjukvårdsteknik och flyttade med sin kompanjon, företaget och familjen till USA.
 • Bolagsjurist kom snabbare in i det nya jobbet som chefsjurist på ett börsnoterat företag, samtidigt som hon såg till att prioritera familjen så att den funkade ännu bättre än innan trots större arbetsbörda.
 • VD på konsultföretag såg till att hans företag fick rätt partners, träffade kvinnan i hans liv, fick barn och byggde hus.
 • VD på ett industriföretag förändrade företagets resultat från röda siffror till svarta siffror i mångmiljonklassen på kort tid genom att leda med ”Tuff kärlek”.

Målgruppen för ”LedarCoaching”:

 • Du som är hög ledare på ditt företag, alternativt du som är entreprenör och egen företagare.
 • Du som har resultatansvar och som kan påverka både verksamheten och din personalgrupp.
 • Du som är villig att genomföra de förändringar du vet att verksamheten behöver öra för att nå ännu bättre resultat i form av ökad omsättning, minskade kostnader, ökad effektivitet, trivsel och gruppsammanhållning.

Kännetecken för målgruppen

Det som kännetecknar vår målgrupp är att ni idag förmodligen är frustrerade över att det går alldeles för långsamt och saknas resultatfokus, att ni känner er stoppade och motarbetade av ovisionära trygghetsnarkomaner.

Ni har mycket goda idéer som inte alltid förstås eller når fram så att de blir verklighet.

”Ledarcoaching” är ett coachingprogram för dig som är motiverad och villig att göra det som krävs för att nå dina mål.

Du coachas utifrån din vision och dina målbilder. Vi ger dig feedback, inspiration och en konkret struktur som snabbt tar dig till uppsatta mål och ger dem varaktighet.

Vi ser till att du gör det du är bäst på och delegerar dina svagheter till rätt person.

Som ledare och chef är du ofta ensam i dina beslut och har sällan tid för strategisk reflektion samt någon att ”bolla” viktiga affärsmässiga frågor men även privat angelägenheter med.

Det är där vi kommer in och erbjuder kvalificerad Executive Coaching eller som vi även kallar Ledar Coaching.

LedarCoaching Programmet

Upplägg

Under 12 månader blir du coachad var 4 – 6:e vecka!

Vi träffas initialt under 1,5 timmar för att klargöra målen med coachingsamarbetet och går igenom din personliga Kombianalys (Beteende & Drivkrafter) samt StrengthsFinder(Topp 5 styrkor).

Därefter får du coaching var 4 – 6:e vecka under 12 månader blandat med fysiska möten och telefoncoaching/ alt zoom om totalt 10 tillfällen.

Vi arbetar mycket konkret och utmanar ditt strategiska och innovativa tänkande samt förmåga att omsätta detta i praktisk handling. Mellan samtalen utför du de uppgifter som krävs för att uppfylla din vision och nå uppsatta mål.

Vi skräddarsyr självfallet upplägget i vissa delar efter din och företagets agenda.

Ladda ner och läs om LedarCoaching.

Målet med programmet är att du;

 • Ska kommunicera din vision och uppfylla dina mål med kraft, klarhet och inspiration.
 • Själv coachar dina närmsta chefer och ledare till att skapa framgång tillsammans med dig, genom att du är i ditt Core Genius.
 • Tar hand om det som inte fungerar och skapar en hög nivå av funktionalitet.
 • Organiserar och strukturerar dig själv och din organisation för framgång.
 • Ser till att du mår fantastiskt bra för att kunna leverera extra ordinära genombrottsresultat.

Pris

Alt 1) 89.000 sek ex moms, faktureras i sin helhet innan start.

Alt 2) 24.000 sek ex moms/ kvartal dvs 96.000 sek ex moms/ år

Alt 3) 9.000 sek ex moms/ månad dvs 108.000 sek ex moms/ år

Kan jag bidra till din Utveckling & Framgång?

Kostnadsfritt ”Strategi Samtal”!

Detta ”Strategi Samtal” är till för dig som vill prova på vårt sätt att Coacha och vi tillsammans urskiljer om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling samt vilket av våra program som kan vara lämpligt.

”Strategi Samtalet” är kostnadsfritt och bägge parter kan sedan avgöra om detta är något vi vill ta till nästa nivå och bli kund hos oss eller inte!

Samtalet är 45 min och du svara på några frågor innan vårt samtal.

Coach är Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & LedarCoach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell LedarCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!”.

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.

KUNDER