KUNDER

Vi har sedan år 2000 genomfört ett stort antal föreläsningar, utvecklingsprogram, ledarträningar och coachuppdrag för individer och i grupp.

Total sett så har vi haft över 1.350 individuella coachklienter, mer än 17.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 290 Svenska och Europeiska bolag. 

Bland våra kunder finns entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer(på alla nivåer), potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Antal Coachklienter

Antal år som Coacher

Antal Företagskunder

Du hymlar inte med vad du tycker, det du ser/upplever utan går rakt på och kräver ett riktigt svar.

Det är väldigt ovanligt, ibland lite obekvämt för många tror jag, tom lite provocerande men precis det som behövs för att folk ska komma vidare i låsta situationer.

En riktig katalysator!

När du är i ’skarpa’ situationer är det som om du kopplar på alla sinnen på max samtidigt, ger allt vilket är en enorm styrka!

Jenny Holmén, VD

Malin, du är fanimej en gudinna!

Redan efter J:s och ditt första möte var det som om en retarderande jetmotor satt igång på hennes rädslor och approtch mot kollegor.

Nu tränar hon. Hon är trygg och säger vad hon tycker och tänker men gör det på ett smart och ödmjukt samt respektingivande sätt.

Hon får reeeeespekt från sina kollegor igen och massor från mig. Hon är en av mina bästa medarbetare som är på banan igen och jag vill tacka dig för din insats.

Du är en grym människa som nog såg rätt igenom J och kunde skala bort all bullshit och plocka fram det goda och bra egenskaperna som fanns där bakom rädslan. Bamsekram och ha en riktigt bra dag. 

Ps. Vi kommer göra ett kanonår och nästa har jag bestämmt skall bli ännu bättre med underbara människor i spetsen och J är en viktigt länk där.

//Mikael den tacksamma

Mikael, Entreprenör

”Du kan på ett engagerande och övertygande sätt kan motivera andra att tro på sig själva och träna sig till att uppnå högt uppsatta mål.

Du har modet att säga de sanningar som måste sägas för att människor ska utvecklas. Eftersom du lever som du lär blir du väldigt trovärdig! ”

Suzanne Asserholt

Företagarna

FEEDBACK

DELTAGARE KRAFT & RESULTAT TRÄNING – KRT

DELTAGARE KRAFT & RESULTAT TRÄNING – KRT

Är det dags för dig?

 

Kostnadsfritt ”Strategi Samtal”!

Detta ”Strategi Samtal” är till för dig som vill prova på vårt sätt att Coacha och vi tillsammans urskiljer om vi kan bidra till dig och ditt företags utveckling samt vilket av våra program som kan vara lämpligt.

”Strategi Samtalet” är kostnadsfritt och bägge parter kan sedan avgöra om detta är något vi vill ta till nästa nivå och bli kund hos oss eller inte!

Samtalet är 45 min och du svara på några frågor innan vårt samtal.

Coach är Malin Dohlwitz-Strindlund, VD & LedarCoach

Malin har sedan 1997 framgångsrik verkat som professionell LedarCoach. Hon är en av grundarna till CoachPower Sweden AB och författare till ledarskapsboken “TUFF KÄRLEK för Ledare!”.

Hon är en av Sveriges absolut främsta LedarCoacher och har många stora ledare och toppolitiker som sina kunder.